January 08, 2018 - No Comments!

Kursus: Mødeledelse og Facilitering

Kurset er designet til dig, der er leder, projektleder, teamleder eller - uafhængig af titel - ofte befinder dig i situationer, hvor du forventes at kunne skabe gode rammer for dialog, produktivitet og samskabelse.

Du har sikkert oplevet at stå midt i et forløb, en undervisningssituation, en workshop eller et møde og tænkt, at du savnede nogle værktøjer til at håndtere teamet, skabe bedre involvering, nå i mål og skabe en mere konstruktiv - og mindre opslidende - rolle for dig selv.

Kurset er praktisk orienteret, og du vil komme til at arbejde aktivt med opgaver, som du står midt i eller overfor at skulle løse.

Du får en solid forståelse for de nødvendige kompetencer, får træning i at forstå og navigere den kontekst, du står i, og får en lang række værktøjer til at designe et møde, en workshop eller et procesforløb.

Der er pt. ikke fastsat en dato for næste kursus, men hvis du er interesseret, så giv endelig lyd, så vi kan kontakte dig, så snart vi ved nærmere. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du skriver dig op her

Læs mere om kurset i vedhæftede kursusbeskrivelse

 

Published by: admin in Uncategorized

Comments are closed.